Tuesday, 28 November 2017

Kiállításunk 

a Székely Gábor Lakásgalériában 

2017. november 25 - december 8-ig.


2011 decemberében útjának indult a maga műfajában egyedinek számító Lakásgaléria, melynek elsődleges célja, hogy teret adjon pályakezdő és olyan művészeknek akiknek eddig nem, vagy csak kevés lehetőségük volt bemutatkozni. A galéria lényege a művészet támogatása, széles körben való elterjesztése.
A Lakásgaléria Budapesten, a XIII. kerületben, a  Hollán Ernő utca 46-ban található. (II. emelet 1. szám - lift van). A 21-es kapucsengőt kell megnyomni. Nem lehet akármikor bemenni. A kiállítás-megnyitóra igen, utána néhány nap délután a Tulajdonos Székely Gábor vagy a felesége várja a látogatókat, más időpontot előre, telefonon kell egyeztetni (06-30/2771216).


Jó helyen van, közel a Szent István parkhoz, két troli megállóra a Margit híd pesti hídfőjétől, vagy rövid sétára a 3-as metró Lehel téri megállójától. Parkolni a környéken szinte lehetetlen és drága.Az év elején bukkantam erre a kiállítási lehetőségre. Azonnal szóltam Nagy Zsuzsának, aki megragadta a lehetőséget. Valami baj lehet a kommunikációnkkal, mert kiállítási felhívásunk nem minden tagunkhoz jutott el. Ha meg eljutott, nem értek rá az adott időpontban. Kovács Réka Barbara külföldön tartózkodott, jómagam sem értem rá se a felrakás, se a megnyitó időpontjában. Mégis mindketten megoldottuk képeink eljuttatását a csapathoz. Végül nagyon szép, izgalmas tárlat lett. A kiállítók:
Csongrádi János

Kovács Réka Barbara

Ligeti Zsuzsa

Lévay Örs

Mag Zsuzsa

Nagy Zsuzsa

Nagy Erika

Olga Lo

Süveg Gábor

A kiállítást Lévay Örs nyitotta meg. Sokan voltak kíváncsiak munkáinkra. 

Ez a kiállításunk sokkal látványosabb, rendezettebb volt, mint a tavalyi, Tompa utcai, bár akkor több tagunkat sikerült megmozgatni. Alkotásaink így "felöltöztetve" (bekeretezve, paszpartúzva) sokkal jobban mutatnak. Reméljük a következő lehetőséggel többen élnek majd.

Ligeti Zsuzsa

No comments:

Post a Comment